Het meest innovatieve wanddecoratie systeem

Bloxit akoestiek


Tot maar liefst  85% geluidsreductie!

 

Het Bloxit systeem kent in elk formaat de optie om een combinatie te maken met een of meerdere akoestische panelen. Deze 40 mm dikke panelen worden voorzien van een extreem sterk en geluidsabsorberend materiaal.

 

De akoestische panelen worden in meerdere kleuren aangeboden. Het is ook mogelijk om eigen stofmateriaal aan te leveren voor gebruik (mits te verwerken).  Vooral voor huisinrichtingen kan akoestische demping praktisch zijn en deze Bloxit® meerwaarde hebben.

Bloxit akoestiek

Bloxit dealer worden?


Bent u werkzaam in de fotografie of heeft u raakvlakken met interieur design en ontwerp en u bent net zo enthousiast over Bloxit als wij zijn? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste distributeurs van Bloxit®!

Het Bloxit sales team staat u graag te woord. Bel ons of schrijf een e-mail naar:  sales@bloxit.nl.




Interieurinrichters en binnenhuisarchitecten

Bloxit® kent enorm veel toepassingen: denk  bijvoorbeeld aan de integratie van het Bloxit syteem in meubels in een hotel, restaurant, strandtent, kantoor of wachtkamer. 

 

Een van onze klanten is een leverancier, gespecialiseerd in maatwerkmeubels voor MKB'ers, Horeca en Wachtkamers.  Een voorbeeld van hiervan (zie afbeelding rechts) is het 'treinbank' meubel. Dit is een bank gecombineerd met het Bloxit systeem waarin tevens de akoestische Bloxit panelen zijn verwerkt.

 

Cradle to cradle

De grondstoffen die gebruikt worden voor de Bloxit akoestische panelen zijn vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal. De herbruikbare MDF platen komen van FSC gecertificeerde bedrijven: #milieubewust.

Bloxit (akoestische) bankset

Leverbare kleuren Akoestische Panelen
Leverbare kleuren Akoestische Panelen
Bloxit Akoestiek voorbeeld