Het meest innovatieve wanddecoratie systeem

Bloxit standaard


Een standaard Bloxit wanddecoratie systeem is leverbaar in verschillende formaten. U kunt een Bloxit, dankzij de speciaal ontwikkelde opmaakmodule, geheel zelf samenstellen.

 

De Bloxit standaard is verreweg het meest verkochte model. Door de afwerking met FotoSilk is deze Bloxit gemakkelijk in onderhoud. Bloxit is daarom ideaal voor op de zaak of bij u thuis boven de bank. Kijk hier voor meer informatie over de Bloxit® standaard.

Bloxit dealer worden?


Bent u werkzaam in de fotografie of heeft u raakvlakken met interieur design en ontwerp en u bent net zo enthousiast over Bloxit als wij zijn? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste distributeurs van Bloxit®!

Het Bloxit sales team staat u graag te woord. Bel ons of schrijf een e-mail naar:  sales@bloxit.nl.
FotoSilk afwerking


Een FotoSilk afwerking is bij de standaard Bloxit altijd inbegrepen. Dit materiaal zorgt voor een mooi zijdeglans effect, zodat uw Bloxit een nog luxere uitstraling krijgt.

 

Het in Japan ontwikkelde FotoSilk materiaal is extreem sterk en ongevoelig voor krassen en vetvlekken. Dankzij deze afwerking kan de standaard Bloxit gewoon met een natte doek of zeem schoongemaakt worden. 

Bloxit Standaard

Leverbare kleuren Bloxit Akoestiek
Leverbare kleuren Bloxit Akoestiek