Het meest innovatieve wanddecoratie systeem

Bloxit, hoe werkt het?


Het Bloxit® systeem is bedacht en ontwikkeld vanuit een specifieke behoefte, namelijk: "Ik zoek iets dat altijd recht hangt, er strak uitziet en waarbij ik de foto's kan wisselen". Met deze behoefte is het allemaal begonnen en na veel nadenken, ontwikkelen, bouwen en printen is het idee van het Bloxit systeem geboren.

 

De Bloxit® is uiteindelijk onder de vlag van Eprint Solutions geregistreerd en gepatenteerd.

 

 

 

Bloxit Wachtkamer

Bloxit dealer worden?


Bent u werkzaam in de fotografie of heeft u raakvlakken met interieur design en ontwerp en u bent net zo enthousiast over Bloxit als wij zijn? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste distributeurs van Bloxit®!

Het Bloxit sales team staat u graag te woord. Bel ons of schrijf een e-mail naar:  sales@bloxit.nl.
Uit welk materiaal ?


Het Bloxit wanddecoratie systeem wordt vervaardigd uit MDF. Dit houtmateriaal is namelijk tot op tienden van millimeters nauwkeurig met CNC techniek te frezen. 

 

Natuurlijk worden onze MDF materialen volgens de FSC richtlijnen geproduceerd. We gebruiken een 10 mm MDF plaat voor de achterwand en 18 mm MDF platen voor de losse Bloxen. Beide elementen worden voorzien van een strak kantfineer.

Waar printen we op?


Bloxit garandeert de hoogst haalbare afdrukkwaliteit dankzij gebruik van de nieuwste technieken. Het afdrukken gebeurt met watergedragen en milieuvriendelijke inkten.

 

De Standaard Bloxit wordt geprint op synthetisch en vochtbestendig fotopapier. De Acryl uitvoering wordt afgewerkt met een hoogwaardig Ilford fotopapier. 

 Bloxit Achterwand
Bloxit plug

Leverbare kleuren Bloxit Akoestiek
Leverbare kleuren Bloxit Akoestiek